Parkmanagement

De parkmanager van Bedrijvenpark De Boezem stelt zich voor

Nicolette Bakker – parkmanager
Sinds 1 juni ben ik namens Ericis b.v. aan de slag gegaan als parkmanager op Boezem Oost en West. Met een aantal ondernemers heb ik inmiddels persoonlijk kennisgemaakt. Ik hoop anderen ook snel te ontmoeten. 
 
Huidige situatie
Al langere tijd bestaat de wens om Bedrijvenpark De Boezem te herstructureren. Bij de inventarisatie van het bestemmingsplan in 2018 zijn tekenen van veroudering aan het licht gekomen op bedrijventerrein Boezem West. Om te voorkomen dat Boezem West verder in kwaliteit achteruit gaat, is het belangrijk om in te grijpen (revitalisering). 
 
In dit kader heeft het bestuur van de vereniging aangegeven een aantal prioriteiten te willen stellen. Dit zijn:
·        Parkeren
·        Ongewenst groen
·        Locatie lantaarnpalen
·        Maatregelen verkeersveiligheid
·        Handhaving

De parkmanager van Bedrijvenpark De Boezem stelt zich voor

Graag stel ik mij voor als jullie nieuwe parkmanager. De komende periode ben ik jullie aanspreekpunt voor alle zaken met betrekking tot de openbare ruimte, van het behouden van netheid en veiligheid tot het waarborgen van de algehele kwaliteit van ons bedrijvenpark.

Jullie kunnen op mij rekenen voor alles wat te maken heeft met het onderhoud en de verbetering van het gebied. Mijn doel is om een omgeving te creëren waarin we allemaal kunnen gedijen.

Ik sta klaar om de belangen van het bedrijvenpark te behartigen en fungeer als de verbindende schakel tussen ons en de lokale overheid. Mijn rol strekt zich uit tot het faciliteren van een vruchtbare samenwerking en het aanmoedigen van een gezonde dialoog tussen alle betrokken partijen.

Daarnaast kunnen jullie ideeën of eventuele zorgen met mij delen.  Aarzel niet om contact met me op te nemen met suggesties, vragen of gewoon om even gedag te zeggen. Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken.

Tot snel!

Natascha Heuver

M: 06-43873392

E: n.heuver@dzp.nl

Natascha Heuver – parkmanager