Informatiebrief ondernemers De Boezem – Gefaseerde openstelling Vlielandseweg per 1 juni 2021

Geachte ondernemer,
We willen u op de hoogte brengen van de gefaseerde openstelling van de Vlielandseweg en Boezemweg. De fasering is weergegeven op bovenstaande overzichtskaart:

Vanaf 1 juni 2021: Openstelling Vlielandseweg inclusief kruising Boezemweg voor autoverkeer (Boezemweg is definitief afgesloten voor vrachtverkeer)
Vanaf 1 juni is de Vlielandseweg vanaf de Oostlaan tot en met de kruising Boezemweg opengesteld voor autoverkeer en fietsers in beide richtingen. De openstelling geldt niet voor vrachtverkeer, tractoren en bussen. Zij volgen de omleidingen die momenteel ook in gebruik zijn. Verkeersregelaars op de kruising Vlielandseweg en Lange Campen weren het vrachtverkeer richting de Vlielandseweg.

Vanaf 17 juli 2021: Openstelling Vlielandseweg voor al het verkeer
(Boezemweg is definitief afgesloten voor vrachtverkeer)

Vanaf 17 juli 2021 zijn de werkzaamheden op de Vlielandseweg gereed. Al het verkeer kan van de Vlielandseweg gebruik maken. De Boezemweg is definitief afgesloten voor vrachtverkeer en tractoren. Bedrijventerrein De Boezem is voor vrachtverkeer en tractoren te bereiken via de Vlielandseweg, Katwijkerlaan en Zijdeweg.

Meer informatie is te vinden op de website: www.pijnacker-nootdorp.nl/vlielandseweg. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons het beste bereiken via vlielandseweg@pijnackernootdorp.nl.


Met vriendelijke groet,


René Nijrolder
Gemeente Pijnacker-Nootdorp